YAPAY ZEKA DESTEKLİ ENDÜSTRİYEL GÖRÜNTÜ İŞLEME ÜNİTELERİ YAPAY ZEKA DESTEKLİ ENDÜSTRİYEL GÖRÜNTÜ İŞLEME ÜNİTELERİ

Ses analizi özelliği ile iş yeriniz daha güvenli.
İş yerlerinin güvenliğini bir üst düzeye çıkarmakla kalmayıp iş akışının sekteye uğramasını önleyen WeSight, yapay zeka destekli görüntü analiz teknolojisi ile bugüne kadar pek çok olası kazanın önüne geçti. Huawei Türkiye Ar-Ge ekibi tarafından yeni geliştirilen ses analizi özelliği ile artık ortam sesini de gerçek zamanlı olarak analiz edebiliyor.
Ses analizi olarak bilinen bu özellik, seslerin algılanıp çözümlenmesini ve işlenip yorumlanmasını içeriyor. Çevre seslerini algılayan ve bu ses verilerini işleyip analiz eden teknoloji, her an eksiksiz bir gözlem yapılmasını sağlıyor. Ses işleme, herhangi bir kameranın bulunmadığı, yalnızca mikrofonun olduğu bir durumda çalışabildiği gibi kamera ile birlikte ve entegre edilmiş biçimde de kullanılabilir. Hızlı, beklenmedik ve ani ses değişimlerini saptayan sistem, olası kaza ve riskli senaryoların önüne geçilebilecek bir zemin hazırlar.

SES TESPİT VE ANALİZİNİN ARDINDAN GELEN UYARI SİSTEMİ

Ses yükselmesi ya da değişimi gibi durumlar, civardaki bir soruna işaret ediyor olabilir. WeSight’ın sunduğu ses analizi teknolojisi, ses ile ilgili bu ve benzeri vakaları saptamakla kalmaz, olağan dışı sesi yorumlar ve ilgili birimlere iletir. Hızlı ve anlık uyarı biçiminde kurgulanan bu ses işleme teknolojisi sayesinde sürpriz gelişmelerden anında haberdar olmak mümkündür. Örneğin, bir çalışanın yardım çığlığı, anormal makine sesi, patlama sesi gibi olağan dışı durumlar, WeSight tarafından tespit edilir ve hızlı aksiyon yolları açılır.

Yetkili kişileri bilgilendirmek için kısa mesaj, telefon araması ve uygulama bildirimi gibi ikaz araçları kullanan WeSight, hızlı aksiyon almayı sağlar. Sesin analiz edilip anlaşılmasından itibaren başlayan süreçte alarm oluşturulur ve gerekli departmanlar oldukça kısa süre içinde bilgilendirilir.


WeSight İŞ YERLERİNİ NASIL DAHA GÜVENLİ KILIYOR?

WeSight, mevcut sistemlere kolayca dahil edilerek akıllı güvenlik çözümlerine erişimi artırmayı amaçlar. Ortamdaki mevcut kamera sistemini yapay zeka yetenekleriyle bütünleştiren WeSight, artık mikrofonlar aracılığıyla ses analizi de yapabiliyor. Sistemin ek kamera yatırımı gerektirmemesi ise büyük bir avantaj. 
Hem kapalı devre hem de bulut tabanlı konfigürasyonlarda çalışabilen WeSight, kesintisiz saha izleme, ses ve görüntü işleme yapmak için son teknoloji güvenlik yazılımını kullanır.
WeSight, işyeri ve çalışan güvenliğini sağlamak için yapay zeka teknolojisini kullanır ve farklı iş sahalarında sürekli otomasyon sunar. WeSight'ın birincil yapay zeka destekli genel özelliklerinden bazıları şöyle sıralanabilir:
•    Düşme ve bayılma tespiti
•    Kişisel koruyucu ekipmanların kontrolü
•    Hayvan algılama
•    Yasak alanların ihlali
•    Yabancı cisim ve güvensiz yakınlık tespiti
•    Duman ve buna bağlı olarak yangın algılama
•    İzinsiz giriş algılama
•    Kamera hasar algılama
•    Araç algılama
Tüm bu özelliklere sahip olan WeSight, güvenlik gözlemlerini optimize eder ve sürekli kılar.

DAHA KAPSAMLI İŞ GÜVENLİĞİYLE TANIŞIN

Sürekli kontrol, anlık uyarı sistemi ve ses işleme teknolojisiyle WeSight, artık hem görsel hem de işitsel veri analizi yetenekleri ile hizmetinizde. IP kameralara kolayca ve sorunsuz adapte olabilen WeSight çözümleri ile optimum güvenliğe adım atın.  
www.wesight.io