Omron, TechTalk toplantıları ile pandemi sürecinde işleri hızlandırmak ve zamandan tasarruf sağlamak için işletmelerle sanal ortamda bir araya gelerek dijitalleşmeden otomasyon çözümlerine, kişiselleştirilmiş ihtiyaç ve taleplere kadar birçok konuda destek veriyor.

Firma, web sitesinde bulunan formu doldurarak, Omron uzmanları ile online ve kişiselleştirilmiş toplantı için randevu talebinde bulunabileceği görüşmelerle, üreticilerin yanında yer almaya, tesislerindeki mevcut ve gelecek projelerine çözüm sunmaya devam ediyor. 

OMRON UZMANLARINDAN NASIL RANDEVU ALINIR?

Randevu talebinde bulunmak için Omron Türkiye web sitesindeki; isim-soyisim, firma adı, kişinin unvanı, kişinin kurumsal e-posta adresi, telefonu, şehri, bilgi almak istediği konu ve konunun detaylarının yer aldığı formu doldurmak yeterli oluyor.

Firma, endüstriyel robotlardan cobot’lara ve mobil robotlara, makina emniyetinden IT/OT ve kestirimci bakıma kadar birçok konuda Omron uzmanlığından faydalanma fırsatı veriyor.

Formun doldurup gönderilmesinin ardından Omron uzmanları en kısa sürede uygun saat ve günü belirlemek adına dönüş yaparak talep edilen konunun konuşulabileceği bir görüntülü online görüşme randevusu organize ediyor. 

Firmadan konuya ilişkin yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Evet, hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz ve işlerimizde artık daha fazla bilgiye, desteğe ve yeniliğe ihtiyacımız var. Covid-19, dijitalleşme, teknolojinin değişim hızı, dinamik pazar koşulları, kişiselleştirilmiş müşteri talepleri gibi birçok konu ile ilgilenmek ve bir üretici olarak rekabetçi kalabilmek durumundasınız. Tam bu noktada, OMRON olarak biz, otomasyon çözümleri için üreticilerin yanında olmak istiyoruz.”