Nesnelerin interneti ve blok zinciri liderlerini ve alanında uzman isimleri buluşturan IoT EurAsia 2020, 11 Şubat 2020 tarihinde Radisson Blu Hotel Şişli’de gerçekleştiriliyor.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen etkinlikte, nesnelerin interneti konusunda genel gelişmelerin yanı sıra enerjiden sağlığa, üretimden finansa workshoplar ve seminerlerle son teknoloji trendleri sektörel bazda ele alınacak. 

ABB, TrioMobil, Okyanus Teknoloji/Wipelot, Vodafone gibi firmaların sponsorluğunda gerçekleştirilen etkinlikte, “Neden IoT?”, “Dijital Dönüşüm & Bağlanabilirlik”, “Yapay Zeka & Veri & Güvenlik” başlıklarında blokzincirinden akıllı üretim çözümlerine, buluttan yapay zekaya pek çok konu ele alınacak.

Etkinliğe, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Erol Özgüner, TÜBİDER Bilişim Sektörü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rüştü Arseven, ABB Technical & Design Promotion Specialist Mehmet Karakaya, Bosch Endüstri 4.0 Projeleri Direktörü Murat Kurtlar, FourDotOne CEO’su Kerem Palabıyık, Siemens Türkiye Dijitalizasyon ve Endüstri 4.0 Pazarlama Yöneticisi Derya İren gibi isimler konuşmacı olarak katılacak.