CEM KARATAY -  Bilgi teknolojileri alanında uzmanlaşan İzmir merkezli Egebimtes, 21.’si düzenlenen “Bilişim 500 Plus – İlk Beşyüz Bilişim Şirketi Araştırması” 2019 sıralamasında İzmir şirketleri arasında 1. oldu. 

Böylelikle İzmir şirketleri arasında geçen yıla göre bir basamak daha yükselen firma, aynı zamanda “Sistem Entegratörü ve İş Ortağı” verileri doğrultusunda Türkiye genelinde 37. sıraya ve Türkiye genelinde yapılan sıralamada ise 32 basamak birden yükselerek 135. sıraya çıktı. 

DİJİTAL DÖNÜŞÜMDEKİ YENİLİKÇİLİĞİYLE YÜKSELİYOR  

Ayrıca firma, “Hizmette lider 1 Egebimtes” sloganı ile başlattığı dönüşümünde, ERP ve iş süreçlerinde yarattığı fayda ile “ERP Yazılım – Sistem Entegratörü ve İş Ortakları” gelirlerine göre yapılan sıralamada Türkiye genelinde 8. sırada, MAS 4.0 Dijital Fabrika çözümü ile de “Sektörel Yazılım – Sistem Entegratörü ve İş Ortağı” gelirlerine göre de Türkiye genelinde 13. sırada yer aldı.

Firmadan konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Ulaştığımız tüm başarılar için başta ekip arkadaşlarımız, Egebimtes çözümlerini ve hizmetlerini tercih eden değerli iş ortaklarımız olmak üzere emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. Birlikte nice başarıları paylaşmak dileğiyle...”