HRSP’nin İK’ya yönelik bütün süreçlerin mobil platformlar üzerinden yürütülmesini amaçladığı OrchestraHR İş ve İK Yönetimi Mobil Uygulaması, yeni normalde de herkesin, her şeyi, her yerden yapabilmesini sağlıyor.

Şirketin geliştirdiği yerli yazılım, iş akışlarını mobile taşıyarak, tek bir platformdan yönetilebilmesine imkan veriyor.

Kullanıcılar, yeni normalde dijital teknolojilerin getirdiği kolaylık ve erişilebilirlik gibi önemli avantajlara sahip uygulamaya, akıllı telefon, tablet gibi mobil cihazlar üzerinde ulaşarak hızlı bir şekilde kullanabiliyor.

ZAMAN KAYBI ORTADAN KALKIYOR

Zamanın değerli olduğu günümüz iş dünyasında, zaman kaybını ortadan kaldırarak ofise gitmeden uzaktan İK ile ilgili form doldurma, imza alma gibi birçok sürecin pratik olarak gerçekleştirilmesine ve işlerin sorunsuz bir şekilde yürütülmesine olanak tanıyan uygulama, bu sayede yöneticilerin yanı sıra çalışanların memnuniyetini de üst seviyeye taşıyor/artırıyor.

Kullanıcılarının ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda evrilen ve sürekli gelişen OrchestraHR İş ve İK Yönetimi Mobil Uygulaması, yeni nesil bir uygulama olarak geleceğin İK dünyasının inşasında önemli bir rol oynuyor.

BÜTÜNLEŞTİRİCİ ÇÖZÜMLER SUNUYOR

Kurulduğu 2001 yılından beri insan kaynakları ve bu alanda müşterilerine dijital çözümler sunmayı amaçlayan HRSP, bu amaç doğrultusunda çalışmalarını artırarak faaliyetlerine devam ediyor.

SAP danışmanlığıyla yola çıkan, 2010 yılından itibaren de kendi markasını geliştirerek hizmetlerinin kapsamını genişleten şirket, birçok kurumsal firmayla İK alanında büyük projeler hayata geçirdi.

Yurt içinin yanı sıra yurt dışında da gerçekleştirdiği projelerle şirketleri; çalışanlarıyla, yöneticileriyle ve insan kaynaklarıyla bütünleştiren çözümler sunuyor.

PROJELERİNİ BULUTA TAŞIDI

Dijitalleşme süreçleriyle birlikte projelerini, bulut teknolojileri üzerinden yapan firma, bordro, puantaj ve mobil uygulamalardaki yetkinliği ve İK alanındaki bilgi birikimi ve deneyimiyle öne çıkıyor.

Yerli yazılımı OrchestraHR markasıyla da mobil insan kaynakları çözümleri sunan şirketin söz konusu çözümü için ayrıntılı bilgiye web sitesinden ulaşabilirsiniz:

https://www.hrsp.com.tr/orchestra/