ITGroup bünyesindeki ITserv, işletmelere ivme kazandıran ilk yerli ve milli izleme yazılımı sertifikasına sahip ITOC (IT Operation Center) ürününü pazara sundu. Söz konusu ürün, işletmelere 7/24 her an ve her yerden akıllı telefon, tablet veya bilgisayar üzerinden altyapılarını izleme ve uzaktan müdahale edebilme olanağı tanıyor.

ATLAS COPCO AKILLI FABRİKA DÖNÜŞÜMÜNÜ HIZLANDIRACAK ATLAS COPCO AKILLI FABRİKA DÖNÜŞÜMÜNÜ HIZLANDIRACAK

ITOC bilhassa anında müdahale gerektiren durumlarda sorunları belirleyerek çözümü hızlandırıyor. Üstelik bunu tek bir noktadan akıllı telefonlara kurulan uygulama aracılığıyla gerçekleştiriyor.

"YÜKSEK TASARRUF SAĞLIYOR"

ITGroup CEO’su Mehmet Ertan Erdoğan, ITserv’ün Türkiye’deki şirketleri tamamen yerli yazılımlar ve global çözümlerle dijital dünyaya taşıdığını söyledi.

Kurumların kullanımına bu yıl sundukları ürünlerinin kullanıcılar rekabette öne çıkardığını dile getiren Erdoğan,"Rakip global yazılımlara göre yüksek tasarruf sunan ITOC ile kurumlar zaman ve para kaybı yaşamadan faaliyetlerini sürdürebiliyor. ITGroup olarak yerli yazılımlarla şirketleri dünyada teknoloji liginde üst sıralara çıkarmayı sürdüreceğiz." şeklinde konuştu.

PROBLEMLERİ GERÇEK ZAMANLI TESPİT EDİYOR

ITOC uygulaması kurumların sistemina entegre edildiği andan itibaren şirket altyapısında bulunan network, enerji, server, depolama, iklimlendirme ve benzeri ekipmanları hemen keşfediyor. Bu keşfin ardından cihaz ve yazılımlarda olası yaşanan problemleri gerçek zamanlı olarak tespit ederek ilgili yöneticilere bildiriyor. Hatta istenirse düzeltilmesi için operasyonel destek sunuyor.