Baumüller, Lifecycle Management’ı Nürnberg’de düzenlenen SPS IPC Drives 2018 fuarında ziyaretçilerin beğenisine sunuyor. Bugün başlayan ve 29 Kasım 2018 tarihinde sona erecek etkinlikte ziyaretçiler, “Endüstri 4.0 hayata geçiyor. Değer kazanımının her aşamasında” sloganı ile birlikte standında yürüyerek yaşam döngüsünün her aşamasını keşfedip uygulanabilir çözümleri ve ürünleri bir kaynak robotu örneğinde deneyimleme fırsatı buluyor.

Fuarda yüksek performanslar için tahrik paketleri, Coordinated Motion için teknoloji çözümleri, dağıtık tahrik tekniği tema parkı ve ara torku iyileştirilmiş DSH1 servo motor serisinden b maXX PCC-04 esnek kumanda platformuna kadar çeşitli ürün yenilikleri de öne çıkıyor.

BAUMÜLLER LIFECYCLE MANAGEMENT

Baumüller hem bileşen geliştirme ve üretim, hem de makina ve tesis kurulumu ile makina işleticileri için sistem çözümleri ve çok sayıda servis hizmeti sunuyor. Ziyaretçiler, Lifecycle Management’a yönelik şu çözümleri fuar standındaki 6 eksenli bir kaynak robotu örneğinde canlı olarak deneyimleyebiliyor:

•Teknoloji paketi grubunda yüksek performanslı Box-PC b maXX PCC-04’ten yüksek doğruluklu DSH1 servo motor serisine kadar otomasyon çözümleri
•Mühendislik grubunda tüm otomasyon görevleri için uyumlu Engineering Framework ProMaster çözümleri
•İşletime alma konusunda yeni ProSimulation aracı ile pazara hızlı giriş için
sanal işletme alma çözümleri
•Üretim alanında önleyici bakım ve proses optimizasyonu açısından BAUDIS IoT optimizasyon aracı üretim için fayda odaklı Endüstri 4.0
•Servis noktasında makina montajından dünya çapında yedek parça konseptine kadar akıllı hizmet konseptleri

DAĞITIK TAHRİK TEKNİĞİ

Baumüller, fuarda endüstriyel ve mobil uygulamalara yönelik dağıtık tahrik tekniği çözümlerini düşük bir Watt değerinden 140 kW’a kadar performans aralığında sunuyor. Fuarda tekstil, gıda ve paketleme malzemeleri endüstrisi gibi alanlarda b maXX 2500 dağıtık tahrik sisteminin yer aldığı uygulamalar beğenilere sunuluyor. Makina imalatçıları burada ciddi bir alan tasarrufundan ve zahmetsiz bir kablo tesisatından faydalanıyor. Wiedemann sensör teknolojisiyle birlikte yürütülen ortak projede geliştirilen powerMELA tahrik sistemi ile Baumüller, seyyar iş araçları ve iş makinalarında kullanım için özel olarak iyileştirilmiş olan dağıtık çözüm sunuyor.