İletişim Yazılım, 25 yıldır, işletmelerin rekabet güçlerini artırabilmek için yola çıktıkları Endüstri 4.0’a geçiş yolculuklarında, dijital olgunluk seviyelerini geliştirecek ve verimliliklerini artıracak Akıllı İşletme Ürünleri üretiyor. Dünya literatüründe MES (Manufacturing Execution System) olarak bilinen Üretim Yönetim Yazılımı üreten marka, üretim sahasından anlık verilerin toplanması ile işletmelerin temelde fiili maliyetlerini yönetmelerini hedefliyor, verimliliği artırarak işletmelerin maliyetlerini minimize etmelerine yardımcı oluyor. "CGI’nın MES Product Survey araştırmalarında da yer alan MES ürünümüz CoralReef ile işletmelerin anlık verilerle yönetilmesini ve maliyetlerini düşürmelerini sağlamak en önemli hedeflerimizden birisi" diyen Selçuk Şen, "BPM (Business Process Management) çözümümüz ManageMind yazılımımızla işletmelerin örgüt kültürünün oluşturmalarını ve bilgisayar ortamında dijitalleşmelerini sağlıyoruz. Bu yazılımımızla kağıt kullanımı minimuma inmekte ve işletmeler tüm süreç aşamalarını ve KPI (Key Performance Indicator)’larını izleyebilmektedir. Böylelikle süreç performansı izlenerek darboğaz noktaları takip edilebilmektedir. Ayrıca ISO standartlarının gerektirdiği tüm dokümante işler yazılımımız ile hızlı ve güvenli şekilde gerçekleştirilebilmektedir" dedi.  İletişim Yazılım Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Şen, 16-17-18 Ekim tarihlerinde organize edilecek Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi &Sergisi'nde odaklanacakları konuları açıkladı. 

"ÖRNEK PROJELERİMİZLE İLGİLİ BİLGİLENDİRECEĞİZ"
"Akıllı İşletme Çözümleri ana stratejimiz olup, güncel teknolojilerle geliştirilmiş yazılımlarımızla katılımcıları örnek projelerimizle bilgilendirmeyi hedefliyoruz" diyen 
Selçuk Şen, "CoralReef MES ürünümüz ile Makine Çizelgeleme, Kalite Kontrol, Üretimden Veri Toplama (Shop Floor Kontrol), Bakım Yönetimi, Kalıp/Takım Yönetimi, Depo ve Sevkiyat Yönetimi konuları ağırlıklı olarak dijital anlamda verilerin toplanması ve yönetilmesinde çözümlerimi paylaşmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.