İnşaat ustalarının en önemli yardımcılarından biri hiç kuşkusuz elektrikli el aletleri. Sektör oyuncularının gündemine taşıdığı yeni ürünler, teknolojik donanımlarıyla işin yapılışını çok daha kolaylaştırıcak gibi gözüküyor. Örneğin akülü el aletleri… Zira birçok markanın odaklandığı konuların başında akülü el aletleri geliyor. İşin yapılışını hızlandıracak, kullanımı pratik daha birçok yeni ürünü pazara sunmaya odaklanan sektör oyuncuları ile yeni sayımzıda bir araya geldik. 

Bu sayımızın kapak konusu NG Residence…  Basın Ekspres’te 500 milyon TL’lik bir yatırımla hayata geçirilen NG Residence 26 katlı rezidans kulesi, beş yıldızlı zincir otel kulesi, 3 bin 200 kişilik kongre merkezinden oluşuyor. Vazo formunda iki simetrik kuleden oluşan proje, Avrupa Yakası’nın “vazo” su olarak yorumlanıyor. Markanın inşaat sektöründeki ilk projesi olan NG Residence’ın özelliklerini, Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral ve Residence Proje Müdürü Ceyhun Gökçek ile konuştuk. 

Yeni sayımızın “Tepedekiler” koltuğunda ise Neo Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Aydın’ı ağırladık.  İlk yatırımını 10 dönüm arsayla Göktürk’te gerçekleştiren Aydın’ın başarısı ülke sınırlarını çoktan aştı. Zira Amerika’da bir ortaklıkla kurdukları Neo Florida Homes şirketinin ilk projesi Orlando’a başladıkları Neo Golden Palms’ın çalışmaları hızla sürüyor. Bu projelerinin kendilerini çok heyecanlandırdığını belirten Aydın sorularımızı cevapladı.

Yalıtımdan iklimlendirmeye, peyzajdan yapı kimyasallarına kadar daha birçok sektörün önde gelen oyuncuları ile bir araya geldiğimiz Aralık sayımızı keyifle okumanız dileğiyle…