Yangın, binalar için önlenebilir felaketler arasında yer alıyor. Olası tehlikeler için binalarda Türkiye Yangından Korunma Yönetmeliği gereği, algılama sistemlerin kullanılmasını zorunlu kılıyor. Bu zorunluluğu yerine getirirken ise güvenli sistemlerin tercih edilmesi gerekiyor. EBL512 G3 ve EBL128 model yangın algılama santralleri, gelişen yeni teknolojinin özelliklerini yansıtıyor. EN54 Standartlarını karşılayan yeni nesil yangın alarm sistemleri, binalara güven katıyor.

YANLIŞ ALARM VERMEDEN ERKEN ALGILAMA 

Panasonic EBL512 G3 ve EBL128 model yangın algılama santralleri, ortama uyum sağlayan dedektörlerle birlikte çalışıyor. Ayrıca işlevsellik, kendini uyarlama ve interaktif özellikleri bulunuyor. Tüm binalara da uyum gösteriyor. Her bir analog dedektörün hassasiyeti, kendisinde meydana gelen kontaminasyona ya da partiküllere rağmen sabit kalıyor. Cihazın en önemli özelliği özel algoritmalar kurulabilmesi… Çünkü bu sayede için için yanan ateşlerde algılanabiliyor. 


Özellikler: 

•    Ürünler hem kendini uyarlama işlevi hem de elektroniklerdeki algılama haznesindeki normal koşuldan her türlü sapmayı algılıyor. 
•    Dedektörler çevreye en uygun alarm algoritması sağlıyor. 
•    Uyarlama işlevi fazla sayıdaki detektörden alınan bilgileri kullanıyor. 
•    Dedektörler; kontrol, gösterge paneli, ısı değişiklikleri konusunda doğru bilgiler veriyor. 
•    Dedektörler, kişiye özel işlevler için genel giriş ve çıkış birimleri COM devrelerine bağlanabiliyor.