Ambalaj ve plastik-kauçuk sektörünü kapağımıza taşıdığımız Haziran sayımızla siz değerli okuyucularımızın karşınızdayız. Sektördeki depolarda kullanılan malzeme ile doğru orantılı olarak fiziki koşullar kilit önem taşıyor. Bu önemli kriter göz önüne alındığında, depolardaki hava değerlerinin sağlanması gerekiyor. Depolara gerçekleştirilen yatırımlarda a’dan z’ye bütün fiziki koşullara dikkat edilmesi ve bu doğrultuda yatırımların hayata geçirilmesi önemli bir nokta olarak karşımıza çıkıyor.
Kapak konumuz dahilinde Melih Plastik Genel Müdürü Mahmut Hasan ile yapmış olduğumuz röportajda, firmanın depolarında malzeme istifleme ve adreslemeye yönelik sistemlere yatırımlar gerçekleştirdiğini ve yeni fabrikalarında depolama alanlarıyla ilgili tasarımlar yapacaklarını belirtti. 

Bir diğer kapak röportajımızda caniasERP ile depolarında maliyetleri azaltıp verimliliği artıran Öztaş Ambalaj’ın Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Abdik, sistemin kendilerini öngörülemeyen maliyetlerden kurtardığını dile getirdi.

Ürün ve Sistemler bölümümüzde ise AGV, otomatik depolama sistemleri, otomatik taşıma sistemleri ve forklift gibi konularımıza ilişkin sektör temsilcileriyle gerçekleştirdiğimiz röportajlarımızı ve güncel haber/yazılarımızı bulabilirsiniz.

Gelecek ay görüşmek dileğiyle, iyi okumalar…