İstanbul’da altı markanın mümessilliğini yaparak inovatif çözümleri endüstriyle buluşturan Erel Makine, Türkiye’de paletsiz taşımacılık ataçmanlarının öncüsü olarak tanınıyor. Firma DURWEN forklift ataçmanlarının yanı sıra MEIJER-KOOI forklift ataçmanları, CEBRIA forklift ataçmanları, ZALLYS akülü çekici/iticileri, TRACTIVE POWER akülü çekici/iticileri ve RAVAS forklift tartı sistemlerinin de Türkiye mümessilliğini yapıyor.

DPK 30C ve DPK 25C forkliftler aynı anda iki palet taşıyabiliyor. Aynı anda iki palete yüklenen yükler, kullanıcılara zamanda maksimum far sağlıyor. İki seferde yapılması planlanan yükleme tek seferde gerçekleşebilir. Bu aynı zamanda müşterilere zaman, yakıt ve bakım gibi masraflarından da tasarruf sağlamasına yardımcı oluyor.

Son dönemde DURWEN markasıyla öne çıkan Erel Makine, çift çatal ataçmanında DPK 30C ve DPK 25C ile çözüm sunuyor. Avrupa’da forklift ataçman sektöründe parlayan ve yeni trend olarak büyüyen, yüzde 100 Alman menşeili DURWEN'in forklift ataçmalarını Erel Makine, 2013 yılından bu yana Türkiye pazarına sunuyor. 2014 yılında Avrupa’daki gelişmeleri yakından takip ederek Türkiye’de paletsiz taşımacılık ataçmanları ile ilgili yatırım ve tanıtım yapan ilk firma olan Erel; sunduğu çözümlerle avantajlar sağlıyor.