Ovis Bilişim’in iş ortağı ve gömülü bilgi işlem platformlarının profesyonel üreticisi Cincoze’un en son dayanıklı gömülü bilgisayar DS-1200 serisi Intel® Q370 yonga seti ile donatılmış olmasının yanı sıra 8. Nesil Intel® Core ™ / Pentium® / Celeron® 35W / 65W LGA 1151 işlemci ailesini de destekliyor. Yeni 8'inci nesil Intel® Core ™ işlemci (Coffee Lake), ilk kez bir önceki nesle (Kaby Gölü) kıyasla 6 çekirdeğe, 12 parçacığa ve 1,4 kat bilgisayar performansı performansına kadar çıkabiliyor.  Entegre Intel® UHD Graphics, 3 adede kadar bağımsız ekran çıkışı sağlayabiliyor ve 4K UHD çözünürlüğünü de destekleyebiliyor. DS-1200 serisi, DDR4-2666 SO-DIMM bellek, USB 3,1 (Gen2) bağlantı noktaları ve ultra hızlı PCIex4 NVMe SSD gibi en gelişmiş teknolojileri de kullanıcıların mümkün olan en yüksek performansı elde etmelerini sağlıyor.

DS-1200 serisi, 2x Intel® GbE bağlantı noktası, 8x USB bağlantı noktası, 1x DVI-I, 2x DisplayPort, 1x PS / 2, 1x Çıkış, 1x Mikrofon girişi, 2x RS-232 dahil olmak üzere zengin I / O konektörleriyle birlikte gelir / 422/485 bağlantı noktası ve bir uzaktan güç / sıfırlama konektörüne sahip. Sistem ayrıca yedek 3G / 4G bağlantıları için 2 adet ön erişilebilir SIM kart yuvasına da sahiptir. Bunun yanı sıra , DS-1200 serisi kolay bakım için anında yeniden başlatma, değiştirilebilir sigorta ve entegre SuperCap dahil olmak üzere kolaylık sağlayan özellikler sunuyor.

Cincoze'nin yenilikçi CMI & CFM teknolojisine dayanarak, kullanıcıların GbE / PoE portları, seri portları, optik yalıtımlı dijital I / O ve güç ateşleme fonksiyonu gibi kullanıma hazır modüller aracılığıyla I / O ve işlevselliklerini genişletmesini sağlıyor. Öte yandan sistem daha fazla G / Ç genişletme için 3 adet tam boy Mini PCI Express yuvası ve 2 adede kadar PCI / PCIe genişletme yuvası sağlıyor.
 DS-1200 serisinin PCI (e) genişletme yuvası olmayan DS-1200, bir adet PCI (e) genişletme yuvası olan DS-1201 ve iki adet PCI (e) genişleme yuvası bulunan DS-1202 ile birlikte üç farklı modeli mevcut.
 İsteğe bağlı yükseltici kartları seçerek, kullanıcılar kendi uygulamaları için çok yönlü eklenti kartları kurabiliyorlar.