1975 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Kale Kayışları, sektörünün önde gelen markaları arasında yer alıyor. İstanbul Silivri’de yer alan fabrikasında 65 bin metrekare kapalı üretim ve depolama alanına sahip yeni tesislerinde faaliyet gösteren firma günlük 7000 mt. bant üretim kapasitesine sahiptir. Dünyanın dört bir yanına ihracat gerçekleştiren Kale Kayışları’nın üretimini yaptığı ürünlerden biri de Dİ-Elektrik Levha (İzolasyon Halısı).

Dİ-ELEKTRİK LEVHA ELEKTRİK GEÇİRMİYOR

Yüksek aşınma mukavemeti ve elektrik geçirmeme özelliği ile fabrikalara avantaj sunan Dİ-Elektrik Levha (İzolasyon Halısı), Kale Kayışları kalitesi ile üretiliyor. Dİ-Elektrik Levha (İzolasyon Halısı), ana üretimi 15 bin ve 30 bin volt olmasına rağmen isteğe göre daha büyük voltajlara dayanıklı olarak üretilebiliyor. Dİ-Elektrik Levha elektrik santrallerinde, trafo merkezlerinde, fabrikaların elektrikle ilgili bölümlerinde ve bazı çalışma tezgahlarında kullanılıyor. 
ISO, DIN normlarına ve TSE normlarına uygun olarak üretim gerçekleştiren Kale Kayışları, aynı zamanda ISO9001-2000 sertifikasını 2004 yılında almaya hak kazandı.