Makine imalat süreçleri için her parça üretmi için ayrı ayrı ürün seçmek gerekir. Güç aktarım ürünlerinin seçiminde de süreç aynıdır.  Bu aşamada doğru ürün seçimi, montaj uygulamaları ve ayar yöntemleri büyük önem taşır.

Makine imalat sektörü için üretim hattına giren parça sayısının fazla olmasından kaynaklı satın alma süreçleri karmaşık hale gelebilmektedir. Karar alma kriterleri öncelik sıralamasına göre fiyat, ürün kalitesi ve marka bilinirliği olsa da, bu sektör için  makine kullanıcılarının, yani müşterilerin “memnuniyet derecesi” günün sonunda tüm başarının belirleyicisidir. Bu durum  imalatta kullanılan ürünlerin seçiminin önemini daha da arttırmaktadır. Esas olan satılan makinelerin sorunsuz çalışması ile birlikte maliyetleri düşürmektir.

Güç aktarım ürünleri için de kriterler benzerdir. Seçilen ürünlerin dayanıklı ve uzun ömürlü olması beklenir. Bununla beraber toplam üretim maliyetini optimize edecek çözümler aranır. Doğru güç aktarım ürününü arama safhasında sizinle birlikte çalışacak bir ekibin varlığı, size farklı kriterlere göre alternatifler sunarak işinizi kolaylaştıracaktır.

40 yılı aşkın bir süredir Endaş Akademi, makine imalatçılarının rulman seçiminde, montaj safhasında, kayış, kasnak, kaplin ayar cihazı kullanımlarında yanlarında olarak onların işlerini kolaylaştırmaktadır. 

Firmanızın Ücretsiz Uygulamalı Eğitim için ziyaret edilmesini isterseniz, ENDAŞ AKADEMİ’nin uzman kadrosu sizlere yardımcı olacaktır. 

endas.com