Çimento sektörü gibi aşınmanın  fazla olduğu üretim hatları için kullanılan güç aktarım ürünlerinin kalitesi kadar ve hatta daha da önemli olan konu bu ürünlerin doğru kullanılması, bakımlarının doğru yapılmasıdır. ENDAŞ AKADEMİ, bu ihtiyacı göz önünde bulundurarak çimento fabrikalarındaki teknik personeli doğru ürün kullanımı ile ilgili bilgilendiren ücretsiz eğitimler vermektedir.

Güç aktarım ürünlerinin dayanıklılığını arttırarak ömrünü uzatmak özellikle çimento sektörü gibi aşınmanın fazla olduğu üretim hatları için  daha da önemli hale gelmektedir. ENDAŞ AKADEMİ, firmaların mühendis, teknisyen, ustabaşı gibi tüm teknik personelini güç aktarım ürün kullanımı ile ilgili uygulamalı eğitimlerle bilgilendirilmektedir.

ENDAŞ AKADEMİ’nin tecrübeli uzman kadrosu çimento sektörüne verdiği ücretsiz eğitimler ile kullanıcıların tüm sorularına yanıt vermekte ve fabrikaların özel sorunlarına çözüm bulma noktasında da katkılar sağlamaktadır. 

Çimento Sektörü Ücretsiz Güç Aktarım Eğitimleri;

-Rulman teknolojisindeki son gelişmeler

-Rulman tiplerinin tanıtımı

-Montaj demontaj yöntemleri ve ekipmanları

-Rulman hasarlarını önleme yöntemleri

-Rulman yağlama teknikleri

-Kayış saklama depolama yöntemleri

-Zincir bakımı ana başlıkları kapsamında devam etmektedir.

Güç aktarım ürünlerinin ömrünü uzatmayı amaçlayan Türkiye’nin çeşitli illerindeki tüm çimento fabrikaları ENDAŞ AKADEMİ Güç Aktarım’ın verdiği eğitimlerden yararlanabilir. ENDAŞ AKADEMİ çimento sektöründeki  son eğitimini 18 Ocak tarihinde  Limak Çimento’nun Ankara fabrikasında bakım ekibinin katılımı ile gerçekleştirdi.

endas.com/Academy/Turkish