Yazılım ve bilişim teknolojileri denildiği zaman devrimsel yenilikler ortaya çıkıyor ve üretimden yaşam tarzına kadar her şeyi değiştiriyor. Bu yenilikler o kadar hızlı ilerliyor ki bir sonraki yılın teknoloji trendlerini tahmin etmek çok da zor olmuyor. Üretim sürecinde hızı ve kaliteyi artıran otomasyon sistemlerine yatırım artarken, endüstriyel robotların gücü bu sürecin önemli bir parçasına dönüşüyor. 2019 teknolojilerinde bizi neler bekliyor? Sorusunun cevabını merak edenler ise Ekim ayında ST Robot Yatırımları Zirvesi’nde buluşuyor. Robot üreticilerinin geliştirdiği yeni teknolojiler, mühendislik firmalarının son bir yıl içerisinde hayata geçirdiği uygulamalar ve yeni yatırım yapmak isteyenlere önemli tavsiyeler ST Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi’nde yerini alıyor. 

Dördüncüsü gerçekleşen Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi’nde ailemizi genişletiyoruz. Bu büyük aileye dahil olan firmalar 16 – 17 – 18 Ekim tarihinde çözümlerini katılımcılara anlatacak, üretim trendlerini paylaşacaklar. Herkes için faydalı olacağına inandığım etkinliğimiz, robot yatırımları yaparken daha önce üzerinde düşünülmemiş noktaları üreticilere gösterecek. 

Zirve Özel Sayımızı hazırlarken Türkiye’nin sayılı markalarını ve önemli tesislerini ziyaret ettik. Endüstri 4.0 ve yalın üretim ile ilgili çalışmalarını bizzat fabrika müdürlerinden dinledik. Tesislerde gerçekleşen robot uygulamalarını ve fabrikalara sağladığı avantajları ilerleyen sayfalarda okuyabilirsiniz.   

İyi okumalar dilerim